Rólunk
Irodánk

TEVÉKENYSÉGÜNK
A Tecnocasa 1986 óta nyújt ingatlanközvetítői szolgáltatást, a 9 országban jelen lévő franchise irodáin keresztül.

Az ingatlanpiac mélyreható ismeretének és a belső képzési rendszernek köszönhetően, az irodák szakemberei teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani a lakóingatlanok eladása és bérbeadása során.

A Tecnocasa szakértelmének köszönhetően a bonyolultabb ügyek is gördülékenyen haladnak, kiváltképpen az olyan adásvételek, amelyek több iroda összehangolt együttműködését kívánják meg.

A FRANCHISE
Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A Tecnocasa tehát olyan cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában működnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, azonos etikai normáknak megfelelve. A hálózatban működő összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektől kezdve, a nyomtatványokon keresztül, a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetőtáblákáig. Mindannyian csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk.

 

Munkatársaink

Németh Gábor
Irodatulajdonos
Bodor Emil
Képviselő
Nyári Tamás
Képviselő
Franchisee
Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.
1161 Budapest, Csömöri út, 70.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 18/04/2024
EUR 393.76 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató